fonte guizza ásványvízKedden bringásreggelit szervezett a BAM keretében a kampány támogatói. Én a közeli Lehel csarnok mellett élvezhettem a finomságokat.

Idén tényleg nem száraz kifli jutott, volt kakaós és pizzás csiga, túrós batyu. Utóbbit kóstoltam, igazán jó kivitel volt, pedig ritka az ízletes, friss, nem savanyú és nem száraz túrós batyu.

A tea mellé ez a képen is látható érdekes ásványvíz is választható volt. A wizesblog miatt naná, hogy lecsaptam rá, ezzel az üveggel még nem találkoztam.

Elsőre egy egyszerű olasz buborékmentes víznek tűnik. Megkóstolva inkább forrásvíz jellegű, nincs markáns íze, inkább kellemesen lágy.

A neten rákeresve érdekességre találtam. A közellátás.hu-n árusítják a vizet ebben a fél literes kiszerelésben. Konkrétan 0Ft-ért!

Hogy kik ők?

"Tapasztalataink azt mutatták, hogy a szociális intézmények ellátása a kereskedelem által nem megfelelően kielégített, – hiszen a források szűkössége miatt ide nagy mennyiségű olcsó, és jó minőségű termékre van szükség-, ezért cégünk elsősorban erre a területre specializálódott. Szociális intézményeknek és szociális ellátást nyújtó civil szervezeteknek kívánunk segítséget nyújtani elsősorban, de bárki rendelhet tőlünk. Termékeinket elsősorban MAGYAR gyártóktól szerezzük be, de természetesen bármely más megrendelést is teljesítünk."

Van magyar felirat a vízen, de nem túl sok.

A MineralWaters.org szerint a velencei Scorzében található 16 fokos forrásból töltik a vizet. A táblázatuk szerint kimondottan semleges 7,7-es pH-jú. A vizet mindenkinek ajánljuk, összegyűjtöttem az összetevőket.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • No comments found