Már a reptéren rengeteg reklám, gyönyörű poszter hívja fel a figyelmet az egyik legnagyobb belga téma parkra. Ez a park nem pusztán egy állatkert, olyan szolgáltatásokat találunk itt, ami egy család egész napját tölti ki, a hely kedvelői éves bérlettel felkészülve várják a legjobb időjárást egy kis sétára, függőhíd bejárásra, játszóterezésre, állatsimogatásra, vagy csak egy ebédre.

A park távol esik minden civilizációtól, Belgium déli részén fekszik Mons városhoz közel. Megközelítése autóval ajánlott, hatalmas nagy parkoló várja a vendégeket. Kiemelt időszakokban érdemes előre jegyet váltani a honlapon, mert a beengedhető vendégek száma korlátozott.

A park a téli időszakban zárva tart, de például a helloween hétvégéjére kinyit extra programokkal.

A park méltán híres a pandájáról, neki nemrégiben kölyke született. A park témákra vagy kultúrákra van felosztva, rengeteg színes, az adott tájra jellemző épületet találunk. A bokrok között elbújó hangfalakból halk aláfestő zene szól.

Elmondható továbbá, hogy nagyon család barát hely, rengeteg család barát étterem, mosdó, pelenkázó részleg található az állatkert területén, mind akadály mentesítve lettek kiépítve, így is segítik a gyerekkel érkezőket. Nagyon sok babakocsival érkezőt látni.

A Pairi Daiza rengeteg vizes témát nyújt a látogatónak, egy párat bemutatok nektek.

Új fóka bébi született, játékos és érdeklődő.

foka bebi

Rendszeres napi program a nyilvános elefánt fürdetés.

elefant furdetes

A tájat szépen tagolják a létrehozott tavak, patakok, és olykor nagyobb vízesések is.

vizeses

Mindenkinek ajánljuk a Pairi Daizaba a látogatást, még ha a nem is olcsó kikapcsolódásnak tűnik. Végül egy kis videó a lebegő medúzákról.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • No comments found